Les activitats amb l’AquaFit Board combinen tècniques de pilates, ioga, entrenament funcional… entre d’altres, amb elements de tonificació, reeducació postural i capacitat de concentració.

Fitness Vic, incorpora aquest 2018 les plataformes d’entrenament aquàtic AQFB.

Amb l’AQFB es poden desenvolupar noves activitats aquàtiques més dinàmiques, complertes i desafiants; Una gran oportunitat per a tonificar i a la vegada incrementar la capacitat de concentració i d’equilibri, més enllà de la diversió que comporta realitzar activitat física sobre una plataforma aquàtica.

Es podran realitzar activitats de diferents nivells d’intensitat però sempre activant el “core”i la propiocepció, i el més important: gaudir de l’entrenament.

Què aporta treballar amb AQFB?

Són molts els beneficis de l’AQFB, a més d’ampliar el públic objectiu actual en les activitats aquàtiques, es proposen una gran varietat d’exercicis per a millorar l’equilibri, “el core”, reduir lesions articulars, augmentar el rendiment de persones actives esportistes o no, millorar processos de rehabilitació i incrementar el desgast calòric en l’activitat física.

Amb aquesta nova incorporació , el Fitness Vic ja compte amb més de 70 activitats dirigides que es realitzen al llarg de la setmana amb l’objectiu d’oferir una àmplia i diversa oferta per als diferents públics, i pocicionar-se com el Fitness de Tots.

Veure video AQFB: https://www.youtube.com/watch?v=qrfg-dxbNP4