Treball orientat a reforçar CORE

Pilates reformer

Cada dia, el nostre cos sofreix petites lesions, contractures musculars, ja que fem gests que ens obliguen a adoptar posicions nocives i accions repetitives durant la jornada laboral. Per tot això anem perdent l’equilibri corporal idoni, cosa que ens provoca molèsties i dolors que es poden arribar a tornar crònics. El mètode PILATES aposta per enfocar des d’una nova perspectiva l’activitat física, donant prioritat a la reeducació postural.

L’objectiu és aconseguir un equilibri muscular, reforçant els músculs més dèbils i allargant els músculs que s’han anat escurçant. Això condueix a un augment del control corporal, de la força i de la flexibilitat, respectant les articulacions, i, sobretot, tenint molta cura de l’esquena. Tot això farà que estilitzem més el cos, perquè podrem mantenir una bona actitud postural.

El mètode PILATES considera la persona com una unitat cos – ment, cosa que augmenta la nostra autoconsciència i ens fa adonar del que fem de forma inconscient amb el nostre cos; d’aquesta manera, podem identificar i modificar els hàbits nocius.

Finalment, un aspecte també molt important és que tenim l’oportunitat de passar uns moments sols amb el nostre cos, la qual cosa ens permet conèixer-lo amb més profunditat.

Descobreix les dues modalitats:
MAT Pilates i Studio Pilates.

MAT PILATES: El treball es realitza en un matalàs petit, on s’adopten diferents posicions (drets, asseguts, estirats…) i a vegades s’utilitzen també petits aparells (fit-ball, pilotes petites, cercles…)

STUDIO PILATES: Es treballa amb màquines específiques, creades pel mateix Pilates.

Sessions totalment personalitzades, a hores convingudes, per a una, dues o tres persones.