El dissabte 13 de maig, el Fitness Vic va celebrar els 15 anys des de la inauguració del nou local.

Va ser una jornada molt intensa i emblemàtica per nosaltres, i us volem agraïr a tots vosaltres; socis, treballadors, acompanyants, amics, família per ser-hi present i compartir aquest gran dia amb el Fitness Vic.

La jornada va començar pel matí amb una samarreta de regal per a tots els socis, activitats dirigides especials al llarg del matí. Per la tarda els socis i acompanyants van poder simular una carrera de motoGP amb el simulador CKU de l’Àlex Crivillé, Kini Muntada i Javier Ullate, provar la seva estabilitat amb les cintes SLACKLINE i gaudir de l’exhibició que l’Eloi Palau ens va oferir.

Finalment vam disfrutar d’un berenar i el pastís d’aniversari dels 15 anys.

Han estat 15 anys que hem treballat molt dur per a poder oferir en tot moment més de 65 activitats dirigides actualitzades, combinant la innovació i les necessitats dels nostres clients, unes instal.lacions impecables i uns professionals motivats i formats per a preparar més de 900 socis setmana rere setmana.

 

Moltes gràcies per fer-ho possible i per estar al nostre costat al llarg d’aquests anys! Esperem que continuis al nostre costat per molts anys més!

Video Spinning Fitness Vic
Exhibició Eloi Palau