El passat divendres 5 d’abril, Vic va esdevenir la capital del Dia Mundial de l’Activitat Física. Al llarg de tot el dia es van organitzar diverses activitats esportives per a totes les edats.

El plat fort de la jornada va tenir lloc des de bon matí i fins al migdia a la plaça Major de Vic, on es van realitzar classes de zumba i d’spinning; una caminada intergeneracional pels racons del municipi –amb alumnat de primària i persones grans-; activitats esportives per a uns 1.800 escolars de primària i secundària (korfbal, hoquei sobre patins, esgrima, bitlles, etc.)-, i una masterclass de zumba.  Des de primera hora del matí, Mònica Terribas també ha estat a la plaça amb el seu programa El Matí de Catalunya Ràdio.

Fitness Vic va estar present des de primera hora del matí fins a les 11h en les activitats d’spinning i zumba, on més de 400 persones van poder gaudir d’aquestes activitats.

Activa la vida, millora la vida; leitmotiv del Dia Mundial de l’Activitat Física, que pretenia motivar i consienciar a la ciutadania sobre la importància de l’activitat física per la salut.