Dissabte 11 de maig, el Fitness Vic va organitzar una sortida de Marxa Nòrdica per a tots els socis i convidats, en el marc de la setmana de portes obertes.

La marxa nòrdica, és una activitat fisicoesportiva en què a la manera natural de caminar, s’hi afegeix l’ús actiu d’uns pals dissenyats específicament.

L’orígen o com innovar entre la marxa i l’esquí de fons: 

Va ser a Finlàndia que als anys trenta del segle passat, va néixer la necessitat dels esquiadors de fons de l’equip olímpic d’entrenar-se durant l’estiu mitjançant una activitat de fàcil transferència a la tècnica de l’esquí de fons. Tres dècades més tard, una professora d’educació física, a l’escola de Viherlaakso (districte de la població d’Espoo, a prop d’Hèlsinki), Leena Jääskeläinen, va iniciar les primeres activitats de «caminar amb bastons d’esquí».

 

Per més informació, contactar a la recepció del Fitness Vic.