Core – Abdominals

Entrenament de core a casa! Sóc l’Aida (@aida2079) instructora i entrenadora personal de FITNESS VIC !! Us proposem uns quants
exercicis de core! Nota el k estàs treballant i disfruta mentre els fas!
Treu tot l’aire i sentiràs com s’activa encara més!!
Sempre control de la teva columa, allargada, ben alininiada i fixa pelvis, evita la rotació de la pelvis i evita també que les lumbars es moguin mentre els facis!! Si tens algun dubte ens ho pots demanar! També pots grabar-te, etiquetes @fitnessvicsalut i podrem corregir-te i
assessora-te ja que sempre és millor un treball individualitzat!!

https://www.instagram.com/p/B-WSUBFg9tP/

#joemquedocasa#entrenoencasa#fitnessvicsalut #fitness #stayathome #exerciciacasa #ejercicioencasa#enforma##joentrenoacasa #entrenarencasa#hometrainning #wellness#igersvic #osona #igosona #osona#quedateencasa#confinament#confinamentsaludable#healthcoach#vidafitness#treballabdominal#workcore#coreworkout#core#abdominal#abdominales