Balla als balcons… aquest dissabte a les 12 del migdia.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Kh6he-SeO_U

 

Des de FITNESS VIC volem aportar una mica d’optimisme, i hem fet una coreografia molt fàcil, per a totes les edats,  i per tota la família… per tal de ballar-la tots aquest dissabte. La cançó és TOT ANIRÀ BÉ, d’en Joan DAUSÀ, el qual ens dóna suport per  poder-la utilitzar amb aquest objectiu. Cada dia, a instagram @fitnessvicsalut us ajudarem a aprendre un tros de la coreografia.

Des d’un petit balcó, terrassa, a dintre de casa o des del jardí…però tots a ballar i passar una bona estona.

Al final, us proposem fer 1 minut d’aplaudiments en suport i com a agraïment a tot el personal sanitari i d’altres persones que estan posant tot i més per tal de que aquesta situació passi el més aviat possible.

Des de casa i entre tots… TOT ANIRÀ BÉ !