Millora la teva alimentació

Nutrició

A Fitnessvic et volem ajudar a millorar els teus hàbits alimentaris per aconseguir un estat de salut òptim. Gràcies a l’assessorament dels nostres professionals aconseguirem millorar el teu rendiment esportiu a través d’una alimentació equilibrada.

La nutrició té un paper clau en el rendiment esportiu. Una bona planificació dietètica t’ajudarà a prevenir lesions i assolir els teus objectius esportius. Una mala alimentació pot perjudicar la teva salut i afectar el rendiment esportiu.

Dieta per a esportistes en funció de l’activitat física.

La planificació i el contingut de la dieta varien segons tipus d’esport que es practiqui, ja que les necessitats de nutrients poden variar en funció del tipus d’activitat física.

Nutricionista

Biòloga i nutricionista esportiva, professional amb número de Col. 22020-C fundadora i responsable de les dietes Braburus, dissenya un pla específic i personalitzat segons els teus anàlisis bioquímics, els teus entrenaments i la teva salut.

La tècnica innovadora pretén explicar la importància d’un pla dietètic personal, ja que cada organisme és diferent i necessita una dieta concreta.

Una bona educació nutricional, és bàsica per complir amb uns bons hàbits alimentaris saludables que ajuden a millorar la salut i l’estil de vida de les persones.

Les pautes dietètiques sempre van acompanyades d’una rutina d’exercicis, gimnàs o uns entrenaments específics segons l’esport que faci o que li agradi a la persona. Ja que considero que l’exercici físic és vida: redueix el risc de patir malalties cardíaques, embòlies, diabetis.. ajuda a les artèries, a les articulacions, al sistema nerviós i a l’autoregulació cel·lular.